Tools

frontbilde-1189  TOOLS

Skiftenøkkelen Shifty og leddnøkkelen Zoe har rusten sammen i løpet av vinteren. De har tilbrakt vinteren i noen kasser ute, sammen med annet verktøy. Rørtangen Leo, som bor inne på et verksted like ved, har brukt vinteren på å lage en avrustningsmaskin. Shifty og Zoe skal være prøvekaniner. Poff, sier det, og Shifty og Zoe er plutselig et helt annet sted enn på verkstedet. De er kommet bak sløret hvor drømmene og fortiden bor.

De er i en tunnel hvor to blå, selvlysende skapninger
møter dem. de forteller om Biker som trenger deres hjelp. Kunnskapen og erfaringen Shifty og Zoe har fått som verktøy, blir avgjørende i forsøket på å redde Biker.

Kjøp her

på avrustning 23211_m

Utdrag:

Rørtangen Leo, som var veldig flink til alt mulig, hadde brukt vinteren til å lage en avrustningsmaskin. Den ville han prøve på Shifty og Zoe. De varjo bare litt rustne.

De var velkommen til å være prøvekaniner. «Det er bare til å legge seg ned på dette båndet her, så skal dere bli rene og pene», sier Leo. «Ingenting å være redd for», ropte barnebarna til Leo, med et lurt smil, de bodde også på verkstedet.

Kjøp her 

side 3.
side 4.
Who's Online
0 visitors online now
0 guests, 0 members
Newsletter

Copyright © tommyvaagen.com 2021. All Rights Reserved.